Over Rennie

Jou aanmoedigen om tevoorschijn te komen en samen met jou op zoek te gaan naar je waarde, dat is wat ik graag wil doen.

Mijn naam is Rennie de Boer-Tjeerdsma (1976).

Ik ben geboren en getogen in Drachten en spreek Nederlands en Fries. Ik ben getrouwd met Pieter en moeder van 3 prachtige kinderen die geboren zijn in 2002, 2006 en 2010.  De oudste is inmiddels getrouwd waardoor ik er nu ook een leuke schoonzoon bij heb.

Rennie is verbindend enthousiast optimistisch doelgericht betrouwbaar

Rennie de Boer - FullyLoved Coaching
hartje kleurloos

Sta op en schitter.
Je licht is gekomen,
over jou schijnt de luister van de Heer.

(Bijbeltekst – Jesaja 60:1)

hartje kleurloos

Ik geloof dat iedereen volkomen geliefd is door Jezus. Vandaar dat de naam van mijn praktijk FullyLoved is. Op het moment dat we onszelf volledig kunnen omarmen kunnen we verder tot bloei komen en in onze bestemming gaan wandelen. Als je beseft dat je volkomen geliefd bent, durf je ook beter naar je pijn en moeiten te gaan, want daar liggen je groeikansen.

Het raakt mij wanneer vrouwen niet tot hun recht komen en niet meer kunnen dromen over hun toekomst. Wanneer ze negatief zijn over zichzelf, niet zichtbaar durven zijn en ze zich niet vrij voelen om eigen keuzes te maken. Wanneer ze overmand worden door rouw en niet meer weten hoe ze verder moeten.

Als 13-jarige vond ik het al een uitdaging om contact met kleinere kinderen te leggen, die heel verlegen waren. Mijn uitdaging was dat ze gingen praten en lachen en deze passie is altijd gebleven.

Het aanmoedigen van vrouwen om tevoorschijn te komen en samen op zoek te gaan naar hun waarde; ontdekken hoe geliefd ze zijn en welke talenten God in hen heeft gelegd, zodat ze meer en meer gaan groeien en bloeien.

Betrokkenheid, diepgang, oprechtheid, verantwoordelijkheid en vrijheid. Vanuit hier leef en coach ik graag.

Met behulp van mijn eigen levenservaring en opleidingen wil ik voor jou van betekenis zijn. In mijn eigen leven heb ik mogen ervaren hoe helpend een coach is! Onbetaalbaar! Zonder coaching had ik niet gestaan waar ik nu sta.

Ik heb ontdekt wat de kracht en kwetsbaarheid is van hoogsensitief zijn. Ik weet hoe het is om als kind gepest te zijn en weet hoe het voelt om burn-out en bore-out te zijn.
Ik leerde wat de invloed in mijn leven was van het zorgen in mijn gezin van herkomst en dat het in geen enkel gezin perfect gaat en hoeft.
Geen mens is perfect maar wel volkomen geliefd!

Ik heb herstel mogen vinden voor mijn pijn en ontdekt wie ik werkelijk ben; hoe God mij heeft gemaakt. Ik zie nu in welke omstandigheden ik het meeste tot bloei kom en van betekenis kan zijn en dat gun ik jou ook!

Rennie de Boer - FullyLoved Coaching
Lydia, 21 jaar
“Rennie is een fijne begeleidster bij het onderzoeken van je (levens)vragen en het bereiken van doelen. Ze denkt rustig mee en stelt vragen om je gedachten naar een dieper niveau te krijgen. Voor mij persoonlijk kwamen veel puzzelstukjes bij elkaar en kreeg ik overzicht over mijn leven en persoonlijkheid.”
Shyama, 18 jaar
“Rennie is een super lieve coach, die je echt altijd probeert te begrijpen. Ze heeft super veel inlevingsvermogen en stelt hierbij vaak de perfecte vraag. Ze kan heel goed luisteren en laat je uitpraten. Rennie heeft mij echt verder geholpen met mijn leerdoelen.”
C. van Leeuwen, 20 jaar
“Ik heb Rennie ervaren als een zeer prettige en lieve coach bij wie ik mij helemaal veilig en op m’n gemak voelde. Ik mocht bij haar komen zoals ik ben en we konden het overal over hebben. Bij problemen waar ik tegenaan liep stelde ze goede vragen die me tot nadenken zetten en ze was er altijd op uit om mij verder te helpen. Ik kan alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben, want ze heeft mij in mijn coachtraject enorm veel geholpen en ver gebracht.”
Lydia, 21 jaar
“Rennie is een fijne coach om mee te praten. Ze is erg betrokken met mij geweest. Zij heeft naast mij gestaan toen er veel dingen veranderden in mijn leven. Doordat Rennie mij op een liefdevolle manier een spiegel voor hield heb ik veel over mezelf geleerd, maar heb ik bovenal ervaren dat ik goed genoeg ben, zeker in de ogen van God. Daar ben ik erg dankbaar voor.”
Anneke Bosma, 57 jaar
“Een jaar lang ben ik ondersteund in mijn proces/wandeling met vragen zoals: ‘Wie ben ik? ‘ en ‘Waar komen de onzekerheden, verdriet en soms pijn en boosheid vandaan?’
Geleerd heb ik de kracht van vergeving. Als er geen vergeving is, kan er geen genezing zijn.
Ook Nee mogen zeggen in alle vrijheid, Jezus ziet mij zoals ik ben en ik ben goed zoals ik ben.
Ondanks alles ben ik Gods geliefde kind…
Rennie is de coach die liefde en waarheid uitstraalt.
En een vast vertrouwen in Geloof uitdraagt.“
Petra, 57 jaar
“Het coaching traject bij Rennie de Boer heb ik als heel positief ervaren. Rennie is een liefdevolle vrouw bij wie ik me gelijk thuis voelde. De manier hoe zij me heeft begeleid was heel respectvol liefdevol en helpend. Ze heeft me geleerd dat gevoelens er mogen zijn. Dat het oké is om fouten te maken. Ook heeft ze me laten ontdekken dat ik heel veel talenten heb die heel waardevol zijn, waarvan ik dacht dat het niet veel voorstelde. Ik zie mijzelf nu zoals God mij heeft bedoeld. Ik weet dat ik er mag zijn. En dat ik uit mag delen van wat ik van Hem heb gekregen.”
Anne-Joyce, 22 jaar
“Rennie was mijn coach toen ik een Bijbelschool (Royal Mission) deed. Tijdens de coaching sessies heeft Rennie me geholpen om te leren kijken wat dieper zit en waarom en wat ik ervaar en voel. Daarbij liet ze me inzien dat het oké is waar ik nu ben en mezelf mag accepteren en omarmen in het proces waar ik in zit. Rennie heeft een zacht, sterk en liefdevol hart, in alles ervaar je dat ze het beste voor je wil en je wil leren hoe je steeds een stap verder kan zetten. Het was fijn hoe Jezus centraal bleef staan in de sessies en het altijd erg veilig voelde. Rennie heeft altijd persoonlijk en ook professioneel gehandeld en ben dankbaar voor de tijd die ik heb gehad met haar als coach."
Previous slide
Next slide
Lydia, 21 jaar
“Rennie is een fijne begeleidster bij het onderzoeken van je (levens)vragen en het bereiken van doelen. Ze denkt rustig mee en stelt vragen om je gedachten naar een dieper niveau te krijgen. Voor mij persoonlijk kwamen veel puzzelstukjes bij elkaar en kreeg ik overzicht over mijn leven en persoonlijkheid.”
Shyama, 18 jaar
“Rennie is een super lieve coach, die je echt altijd probeert te begrijpen. Ze heeft super veel inlevingsvermogen en stelt hierbij vaak de perfecte vraag. Ze kan heel goed luisteren en laat je uitpraten. Rennie heeft mij echt verder geholpen met mijn leerdoelen.”
C. van Leeuwen, 20 jaar
“Ik heb Rennie ervaren als een zeer prettige en lieve coach bij wie ik mij helemaal veilig en op m’n gemak voelde. Ik mocht bij haar komen zoals ik ben en we konden het overal over hebben. Bij problemen waar ik tegenaan liep stelde ze goede vragen die me tot nadenken zetten en ze was er altijd op uit om mij verder te helpen. Ik kan alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben, want ze heeft mij in mijn coachtraject enorm veel geholpen en ver gebracht.”
Lydia, 21 jaar
“Rennie is een fijne coach om mee te praten. Ze is erg betrokken met mij geweest. Zij heeft naast mij gestaan toen er veel dingen veranderden in mijn leven. Doordat Rennie mij op een liefdevolle manier een spiegel voor hield heb ik veel over mezelf geleerd, maar heb ik bovenal ervaren dat ik goed genoeg ben, zeker in de ogen van God. Daar ben ik erg dankbaar voor.”
Anneke Bosma, 57 jaar
“Een jaar lang ben ik ondersteund in mijn proces/wandeling met vragen zoals: ‘Wie ben ik? ‘ en ‘Waar komen de onzekerheden, verdriet en soms pijn en boosheid vandaan?’
Geleerd heb ik de kracht van vergeving. Als er geen vergeving is, kan er geen genezing zijn.
Ook Nee mogen zeggen in alle vrijheid, Jezus ziet mij zoals ik ben en ik ben goed zoals ik ben.
Ondanks alles ben ik Gods geliefde kind…
Rennie is de coach die liefde en waarheid uitstraalt.
En een vast vertrouwen in Geloof uitdraagt.“
Petra, 57 jaar
“Het coaching traject bij Rennie de Boer heb ik als heel positief ervaren. Rennie is een liefdevolle vrouw bij wie ik me gelijk thuis voelde. De manier hoe zij me heeft begeleid was heel respectvol liefdevol en helpend. Ze heeft me geleerd dat gevoelens er mogen zijn. Dat het oké is om fouten te maken. Ook heeft ze me laten ontdekken dat ik heel veel talenten heb die heel waardevol zijn, waarvan ik dacht dat het niet veel voorstelde. Ik zie mijzelf nu zoals God mij heeft bedoeld. Ik weet dat ik er mag zijn. En dat ik uit mag delen van wat ik van Hem heb gekregen.”
Anne-Joyce, 22 jaar
“Rennie was mijn coach toen ik een Bijbelschool (Royal Mission) deed. Tijdens de coaching sessies heeft Rennie me geholpen om te leren kijken wat dieper zit en waarom en wat ik ervaar en voel. Daarbij liet ze me inzien dat het oké is waar ik nu ben en mezelf mag accepteren en omarmen in het proces waar ik in zit. Rennie heeft een zacht, sterk en liefdevol hart, in alles ervaar je dat ze het beste voor je wil en je wil leren hoe je steeds een stap verder kan zetten. Het was fijn hoe Jezus centraal bleef staan in de sessies en het altijd erg veilig voelde. Rennie heeft altijd persoonlijk en ook professioneel gehandeld en ben dankbaar voor de tijd die ik heb gehad met haar als coach."

Na 12 ½ jaar als adviseur bij de Rabobank te hebben gewerkt, waarbij ik ontzettend veel mensen heb ontmoet en veel heb geleerd onder andere op het gebied van communicatie,  merkte ik dat ik liever gesprekken had met mensen op persoonlijk vlak. Ik heb veel ervaring mogen op doen op pastoraal vlak onder vrouwen, tieners en jongeren. In 2016 heb ik de vier-jarige opleiding contextueel pastoraat gedaan bij Stichting Koinonia. Dit heb ik mogen afronden met een scriptie over burn-out. 

Toen ik in 2020 in aanraking kwam met coaching via de bijbelschool Royal Mission werd ik erg enthousiast! Dit combineert voor mij mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening met die op het gebied van pastoraat.

Vanaf mei 2023 ben ik gecertificeerd als coach bij TotalBalance. Door de mix van therapie en coaching op basis van pastoraat komt alles samen voor mij.

Rennie de Boer - FullyLoved Coaching

Wat ik het liefste doe in het leven is mensen ontmoeten, naar hen luisteren, hen vragen stellen, zodat ze zelf tot inzicht komen, hen aanmoedigen hun doelen te bereiken en hen te helpen te worden wie ze zijn. Ik word erg blij als mensen in hun kracht komen te staan en hun dromen kunnen leven. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te lezen, vakantie te vieren, te varen, zwemmen, suppen, gezelschapsspellen te spelen en uit eten te gaan.

De opleidingen die ik heb gevolgd en de principes waaruit ik werk zijn christelijk. Voor mij persoonlijk was ik de soms diepe dalen in mijn leven niet doorgekomen zonder Jezus en zonder Hem had ik niet gestaan waar ik nu sta. Hij is de rots van mijn leven, mijn anker, mijn hoop en degene die onvoorwaardelijk van mij houdt, no matter what en altijd bij mij is. Hij heeft al mijn pijn en omstandigheden ten goede gekeerd. En dit wil Hij ook voor jou doen!

Ik heb stap voor stap en met vallen en opstaan voor mijn doelen mogen gaan en dat is ook voor jou mogelijk!

Play Video

Gratis kennismaking

Voordat je een coachtraject aangaat, kan ik me voorstellen dat je graag wilt kennismaken! Dit ziet er als volgt uit:

  • We maken een afspraak in mijn coachpraktijk of telefonisch
  • Ik vertel kort iets over mijzelf en jij over jou
  • We bespreken jouw situatie, waar jij tegenaan loopt en waarin jij hulp wilt
  • Ik geef je een advies welke trajecten ik jou hierin kan bieden
  • Tijdsduur is ongeveer 30 minuten
  • Na afloop beslissen we beide of we met elkaar in zee gaan


Ik ontmoet jou graag!

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Ik ben met name geïnteresseerd in: