Rouw & verlies

Je kunt pas loslaten als je eerst hebt vastgepakt”

(Wibe Veenbaas) uit Herbergen van Verlies

Voel je je alleen?
Ben je verward?
Weet je niet hoe je je leven weer op de rails krijgt?

Wil je je verhaal kwijt kunnen, zonder dat je erom hoeft te denken, dat je de ander belast of hem/haar ook verdrietig maakt?

Je bent welkom om op adem te komen, steun te ontvangen tot je het weer zelf kunt en je leven weer koers krijgt.

Rouw en verlies - FullyLoved Coaching
hartje kleurloos

“Zelfs als ik door een donker dal moet lopen, ben ik niet bang, want U bent bij mij. Uw herdersstaf beschermt mij en begeleidt mij heel de weg.”

(Bijbeltekst-Psalm 23:4)

hartje kleurloos

Na het verlies van iets of iemand is het zo helpend dat iemand een stukje met je meeloopt en je begeleidt in je rouwproces. Je leert vaardigheden, zodat je weer verder kunt en weer grip krijgt op je leven en er weer een stuk rust, ruimte en toekomstperspectief komt.

Verlies en gevoelens van rouw kunnen in zoveel situaties optreden. Naast overlijden kun je denken aan echtscheiding, verlies van je baan, kinderen die uit huis gaan, dromen die niet uit zijn gekomen, enzovoort; alles wat jij als verlies ervaart verdient aandacht!

Het overlijden van een dierbare of het verlies van iemand of iets kan je leven op de kop zetten. Emoties kunnen je overweldigen en je hebt het gevoel dat de grond onder je voeten wegzakt. Dingen die eerst vanzelfsprekend waren zijn dat in 1x niet meer en dit kan je angstig maken. Of je emoties blokkeren juist, waardoor je je verdoofd voelt en het contact met jezelf verliest. Je kunt je erg eenzaam voelen en het idee hebben dat niemand je begrijpt.

Je mag je verhaal kwijt en ontdekken wat voor jou een goede weg is om hierdoor heen te komen en mee om te gaan. Je hoeft dit niet alleen te doen.

We gaan kijken wat van invloed is op jouw rouw en hoe rouw een plek kreeg in het gezin waarin je bent opgegroeid. Door inzichten, je hart te luchten en handvaten te krijgen, zul je weer ruimte vinden om ook weer stappen richting de toekomst te zetten.

Zelf ben ik ook meerdere keren met rouw geconfronteerd. Onder andere na het overlijden van mijn beide ouders binnen twee maanden. Ik ben dankbaar voor de hulp en kennis die ik toen heb ontvangen. Ik heb de rouw mogen doorlopen en het er laten zijn met vallen en opstaan en ontdekt dat de ruimte om het gemis heen steeds groter wordt.

Wil je weer hoop, ruimte en perspectief in je leven en daar graag hulp bij? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Play Video

Gratis kennismaking

Voordat je een coachtraject aangaat, kan ik me voorstellen dat je graag wilt kennismaken! Dit ziet er als volgt uit:

  • We maken een afspraak in mijn coachpraktijk of telefonisch
  • Ik vertel kort iets over mijzelf en jij over jou
  • We bespreken jouw situatie, waar jij tegenaan loopt en waarin jij hulp wilt
  • Ik geef je een advies welke trajecten ik jou hierin kan bieden
  • Tijdsduur is ongeveer 30 minuten
  • Na afloop beslissen we beide of we met elkaar in zee gaan


Ik ontmoet jou graag!

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Ik ben met name geïnteresseerd in:

Hoe en waar wilt u het kennismakingsgesprek voeren?